Het adres van onze blokhutten is voor de benedenblokhut Bovenallee 3 Velp, en voor de bovenblokhut Bovenallee 5 Velp.
Het telefoonnummer van onze verhuurder is 06-29303215, of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kom je er nog steeds niet uit dan kan je hieronder een routebeschrijving vinden.

Vanaf Arnhem
Velperweg volgen richting Velp. Deze weg heet vanaf Velp de Hoofdstraat en gaat later over in de Zutphense Straatweg. Deze volgen tot men bij een rotonde komt. Vanaf rotonde: zie onder.


Vanaf Velperbroekcircuit / A12
Afslag Velp nemen en doorrijden over de Pr. Kennedylaan totaan eerste stoplichten na een spoorwegovergang. Daar rechtsaf de Zutphense Straatweg op en deze volgen totaan de rotonde. Vanaf rotonde: zie onder.

Vanaf NS Station Velp
(Vanaf station Velp is het ongeveer 3 kilometer lopen naar onze blokhut)
Station uit en rechtsaf (Stationsplein). Bij een spoorwegovergang aan de rechterhand gewoon rechtdoor de A.G. Hofkeslaan in met de bocht naar links. Na de bocht volgt een kruising met de Zutphense Straatweg. Hier rechtsaf totaan rotonde. Vanaf rotonde: zie hieronder.

Vanaf rotonde Zutphense Straatweg
Vanaf de kant van Velp driekwart rond de Beekhuizense Weg in. U neemt de eerste weg recht, die komt na ongeveer 500 meter. Deze weg splitst na 100 meter en u dient rechts aan te houden. U zit nu op Den Bruijl. Deze volgt u met de bocht naar linksen slaat bij de kruising rechtsaf de Alteveerselaan in. Als u deze volgt komt u vanzelf weer op de beekhuizense weg uit. U ziet links achtereenvolgens voormalig zwembad Beekhuizen, de hockeyclub en de tennisbanen, terwijl rechts slecht bos is. U rijdt een wildrooster over ziet aan de linkerkant op 30 meter afstand een slagboom liggen. Daarachter ligt Camping Beekhuizen en onze beide clubgebouwen. Volg het pad 100 meter en u ziet aan uw linkerhand het Markesteengebouw liggen, terwijl recht voor u de Prinses Margriet blokhut ligt.