bovenblokhut

1. Welpenleidinglokaal 
4. Douches 
7. Keuken 
2. Welpenlokaal 
5. Toiletten 
8. Explorerlokaal 
3. Wasruimte 
6. Hal 
9. Magazijn (niet te huur) 
 
 
 

Het Bovengebouw is een mooie, "echte" blokhut. Ideaal voor kleinere groepen. Er zijn twee redelijk grote lokalen, het welpen- en explorerlokaal. Wanneer de ene gebruikt wordt als slaapvertrek, kan de andere als eetzaal gebruikt worden. Het kleinere welpen-leidinglokaal kan eventueel als leidinglokaal fungeren. Let wel, dat wanneer het welpenlokaal als slaapzaal gebruikt wordt, alles uit het leidinglokaal prima in de slaapzaal te horen is! Verder is er een waslokaal, met twee lange rvs wasbakken, met meerdere kranen, en er zijn twee douches. De keuken heeft een luik naar het explorerlokaal, waardoor eventueel eten geserveerd kan worden.

SPEELVELD

Naast de blokhut is een vlak speelveld van 20x8 meter, wat -met toestemming van de beheerder- ook voor extra tenten gebruikt kan worden. Zo kunnen bijvoorbeeld (kortere) kampen met meer dan 25 deelnemers toch mogelijk zijn.

KAMPVUURKUIL

Op een slordige vijftien meter van de voordeur is een kleine kampvuurkuil, welke voor groepen tot 30 personen een kleine, gezellige kampvuurkuil vormt. Stoken mag alleen met toestemming van de brandweer!


BESCHIKBAARHEID

Neem contact op met de beheerder: Gerard Legters / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 29303215