1. Kabouterlokaal (5x10 mtr)
2. Keuken
3. Beverlokaal (5x6,5 mtr)
4. Magazijn beneden (niet te huur)
5. Waslokaal
6. Douches
7. Toiletten
8. Hal
9. Scoutslokaal (6x10 mtr)
10. Berging (niet te huur)
11. Pivo lokaal (niet te huur)
12. Magazijn boven (niet te huur)

 

 

 

 

 

 

 

 

 Begane grond:

Bovenverdieping:

 

Het benedengebouw biedt voldoende ruimte voor een meerdaags kamp met 40 personen. Er zijn twee grote lokalen mogelijk te gebruiken als slaaplokalen (scouts lokaal en bever lokaal), om toch nog een ruime eetzaal (kabouterlokaal) over te houden. Gemengde groepen kunnen dus een jongens- en een meisjes slaapzaal inrichten. Na overleg met de beheerder is het eventueel ook mogelijk om op het veldje achter het gebouw (15x10 meter) tenten op te zetten. De keuken heeft een luik naar het kabouterlokaal, zodat er niet omgelopen hoeft te worden met zware, hete pannen. Er zijn twee toiletten type diepspoeler (alles valt gelijk in het water), waardoor de nare luchtjes tot een minimum beperkt worden. Het waslokaal heeft twee lange rvs bakken met kranen erboven, voor het simpelere was- en tandenpoetswerk. Tevens zijn er twee douchecabines aanwezig. Het scoutslokaal heeft een luik naar buiten, waar een metalen trap met leuning op aansluit. Dit is een nooduitgang, maar bijvoorbeeld ook handig om bagage van of richting aanhangers te verplaatsen.

KAMPVUURKUIL

Naast de blokhut, op zo'n 15 meter afstand, ligt een zeer ruime kampvuurkuil, met plaats voor 75-100 mensen. Stoken mag, mits er toestemming van de brandweer is. 

BESCHIKBAARHEID

Behalve in vakanties, moet de blokhut op zaterdag na 09:30 vrij zijn voor eigen speltakken.
Neem bij twijfel contact op met de beheerder: Gerard Legters / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 29303215